Om AHO Kakeldesign AB

 

Aho Bygg grundades 2004 som enskild firma av Henry Aho med specialiserad byggverksamhet såsom murningsarbeten, kakelarbeten, badrum samt helhetslösningar. Företaget arbetade också med utveckling av badrumsdetaljer.

2006 öppnade vi butik med kakel och badrumsinredning och började erbjuda tillhörande entreprenad med montering av allt du kan hitta i vår butik samt helhetslösningar. Under detta år 2006 ändrade vi bolagsnamn till AHO Kakeldesign.

Vår personal

 

2007 ombildades bolaget till aktiebolag. AHO Kakeldesign AB har idag fem anställda. Vår personal består av en butiksanställd, en VVS-montör samt tre personer med kakel-, bygg-, målning- och ventilationskompetens varav en person även innehar murarkompetens. När det gäller utförande av el-arbeten samarbetar vi med Ottos El & Montage AB.

Totalentreprenad 

 
Personalens bredd gör att vi med fördel utför totalentreprenader, till exempel badrumsrenoveringar, där vi tar hand om allt åt våra kunder.

Vi vänder oss till såväl privatpersoner, byggare, fastighetsbolag samt övriga näringsidkare.  

  En nära dialog för bästa resultat! 
   

Vårt självklara mål är förstås att varje kund ska känna sig nöjd med vårt arbete. Därför är det viktigt för oss att ha en nära dialog med våra kunder, så att det inte uppstår några missförstånd.

 

Vi arbetar alltid med stor noggrannhet och hjälper gärna till med tips och förslag på olika lösningar. 
 

 

AHO Kakeldesign har behörighet för arbeten med tätskikt i våtrum.

      

 

  
Vi är medlemmar i Njurunda företagarna »